El FC Andorra torna a guanyar a Prada de Moles: 1-0

El FC Andorra torna a guanyar a Prada de Moles amb una victòria per 1 a 0 davant l'Almacelles.

El partit, que es preveïa més aviat tranquil a causa de les baixes de l'equip visitant, no va començar de la millor manera pels andorrans. Al minut cinc, Fede Bessone va ser substituït per Jantus a causa d'unes molèsties a l'abductor i el nostre entrenador es veia obligat a replantejar el partit. Tot i que el domini era local, els lleidatans no van permetre que els tricolors es trobessin còmodes. Els del Principat van arribar a porteria en diverses ocasions, però no eren capaços de materialitzar-ne cap. Al minut 44, l'Almacelles tenia l'oportunitat més clara, però Ratti aturava l'ú contra ú. Just després, una falta llançada per Rubén, seguida de dos rebots - Moha i Adri - van permetre a Forgàs avançar els tricolors després d'enviar, finalment, la pilota al fons de la xarxa.

L'Andorra marxava al descans amb l'1 a 0 definitiu. Els tricolors, una mica més tranquils amb l'avantatge al marcador, van intentar sentenciar el partit, i al minut 54 Kiki ho provava sense sort. El partit seguia encallat i l'Almacelles feia un pas endavant. En l'últim tram del partit, Ratti tornava a demostrar el seu talent, aturant totes les ocasions del rival.

Així doncs, l'Andorra amb el gol de Forgàs a la primera meitat, suma tres punts en un partit gens plàcid. La victòria permet als tricolors escalar posicions en la taula classificatòria ocupant la quarta posició amb 50 punts. La setmana que ve, l'Andorra rep al CF Vilanova recuperant així, el primer dels dos partits que encara té pendents.