Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra tira d’orgull per empatar el partit i segueix invicte a Prada de Moles

11 tricolor (Ratti, Vilanova, Forgas, Riverola, Gaffoor, Casadesús; Loureiro, Jilmar, Martos, Rubén i Mussa Jr)

Foto | Natàlia Ferré

El FC Andorra va empatar 2-2 contra el Centre d’Esports Sabadell. El conjunt arlequinat va sorprendre amb dos gols matiners i va obligar a l’equip de Gabri García a igualar el marcador.

Que el partit seria complicat era de preveure, però l’enèrgicinici dels jugadors arlequinats va sorprendre als presents a Prada de Moles. Enuna tarda de fred a Encamp, els jugadors tricolors van saltar al camp amb ganesde lluitar per la victòria, però dos gols a l’inici del partit van fer remar acontracorrent als homes de Gabri García. El primer gol visitant, va arribar alminut 4 de partit, on una pilota procedent del córner, era pentinada per AleixCoch que la feia arribar a Nestor Querol que no perdonava. Dos minuts més tard,arribava el segon quan l’àrbitre del partit no assenyalava una falta sobreGaffoor que es quedava estès al terra, fet que va aprofitar Josu per centrar alcap de Edgar Hernández que rematava a la xarxa.

Tot i el contratemps de veure’s dos avall amb tot el partitper endavant, el FC Andorra es va refer ràpidament. Va buscar recuperar la possessióper treballar l’atac amb la paciència que el caracteritza. Tot i l’oposició delSabadell, els tricolors van començar a arribar amb perill a la porteria deMackay. Dos xuts a porteria, primer de Forgas i posteriorment de Casadesús, vanser els teloners del primer gol tricolor. En acció precipitada, Mackay tocavadues vegades consecutives la pilota parada, fent que l’àrbitre assenyalés faltaindirecte pels tricolors. La falta picada per Riverola, es va encarregar derematar-la a gol Rubén Bover, fent el 1-2. Quan més embalats anaven els tricolorsa per l’empat, l’àrbitre va ensenyar la segona groga molt rigorosa a Casadesúsper una acció al mig del camp quan disputava una pilota dividida. Això va obligarels tricolors a remar contracorrent a la represa. A les acaballes, el tècnictricolor va anar a per l’empat fent entrar Aimery Pinga al camp i va sortirefecte. En una acció on el francès aguanta la pilota al córner, aquestaarribava a Bover que centrava al segon pal perquè Forgas rematés la pilota alfons de la xarxa fent el 2-2 i provocant la celebració de tota la grada dePrada de Moles.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor Gabri García, va parlar a zona mixta valorantpositivament l’empat, que confirma el caràcter lluitador de l’equip: “És certque hem empatat, però cada partit és diferent i el d’avui, després del 0-2, ésuna mostra del caràcter i el sacrifici d’aquest equip”. Qui també va parlar vaser Rubén Bover fent bo el punt aconseguit: “Després de com anàvem el punt éspositiu, tot i que és obvi que volíem guanyar, hem de valorar seguir invictes acasa”. Sobre el proper partit, el mallorquí destacava que “la Copa del Rei ensfa molta il·lusió i més sabent que el premi és jugar contra un primera. Volenguanyar aquí a casa amb el suport de la nostra gent”.

PROPER PARTIT

El FC Andorra debutarà aquesta temporada a la Copa del Rei, disputantcontra el CE Andratx la ronda prèvia. Serà dimecres a Prada de Moles a les 19h.