Skip to main content
CA
Partners

El FC Andorra tanca un acord amb StatsBomb

El FC Andorra ha arribat a un acord amb StatsBomb perquè es converteixi en el seu proveïdor oficial de dades. D’aquesta manera, l’entitat tricolor uneix les seves forces amb una empresa que el permetrà disposar de les dades més detallades i fiables del mon de l’esport gràcies als més de 3.400 esdeveniments que StatsBomb recull en cada partit en més de 100 competicions.

StatsBomb és el proveïdor de dades avançades i solucions d’anàlisis amb major creixement en el mon de l’esport. Fundat per Ted Knutson, la companyia va néixer amb el propòsit de potenciar els analistes esportius, permeten l’accés a la millor base de dades del mon del futbol.

La companyia ha patit un creixement estratosfèric en els darrers anys guanyant terreny en la indústria i, avui en dia, treballa amb més de 150 clubs professionals i altres entitats esportives repartides en més de 30 països, entre les quals, a partir d’ara, s’hi troba el FC Andorra.

 

Ricardo Larrandart, director de relacions de negoci d’StatsBomb: "És un plaer poder anunciar FC Andorra com a nou client de StatsBomb. Un club que ha tingut, en base a la bona gestió, un creixement exponencial en els últims anys aconseguint escalar fins a la Lliga Smartbank i consolidant-se en la categoria com un rival que aspirarà a l'ascens en els pròxims anys. 

"Des de l'inici, Jaume Nogués ens va deixar clar que la seva visió per seguir evolucionant és constant i d'aquesta manera va manifestar que la seva demanda en l'ús de les dades està basada en la qualitat de la informació i no en dades estàndard. És un orgull per a nosaltres ser reconeguts per això”.

Jaume Nogués, director esportiu del FC Andorra: "Per a la direcció esportiva de l'Andorra és bàsic poder comptar amb eines potents d'anàlisi de dades i la unió amb StatsBomb és un pas endavant en aquest aspecte. A mesura que pugem de categories l'exigència és cada vegada més gran i comptar amb les eines adequades és bàsic per al nostre desenvolupament". 

"StatsBomb ofereix tot el que el nostre equip de treball demanda en matèria de dades avançades i solucions d'anàlisi. Comptar amb la seva ajuda ens permetrà fer un salt de nivell en els processos d’scouting i presa de decisions".

#SomTricolors