El FC Andorra supera l’Hércules i segueix invicte a Prada de Moles

Els homes de Gabri García van aconseguir la cinquena victòria de la temporada superant 2-1 a l’Hércules d’Alacant.

El duel es mostrava igualat ja des dels primers minuts, però els tricolors van donar un cop sobre la taula amb un gol de Forgas al minut 5 de partit. Una pilota llarga servida per Rubén Bover arribava a peus del 9 tricolor, que definia lluny de l’abast de Falcón. Aquest gol va fer brollar el control tricolor sobre el verd de Prada de Moles, amb un centre del camp que tornava als tres habituals amb Rai Marchan, Riverola i Bover. La possessió va venir seguida de les ocasions, on l’FC Andorra arribava per banda esquerra amb un xut de Moha que va fer respondre novament el porter alacantí. Apropant-se el marcador a la mitja hora, Moussa Jr va fer el segon gol amb una conducció des de la divisòria que finalitzava el 22 tricolor amb una canonada des de la mitja lluna que acabava a la xarxa. L’equip enfilava vestidors amb una bona renta que sabria administrar a la represa, tot i que l’escenari no seria l’esperat a la primera part.

Entrada l’hora de partit, Bover va tenir l’ocasió per fer eltercer amb un contraatac que va finalitzar amb un xut que va marxar desviat permolt poc. Deu minuts més tard, l’àrbitre va ensenyar dues amonestacions a MohaKeita en dos minuts, provocant que el FC Andorra es quedés amb un home menysper primer vegada a la temporada. Això va revifar el conjunt visitant, que vapassar a controlar la pilota arribant amb perill a la porteria de Nico Ratti. Enuna acció per banda esquerra de l’Hércules CF va arribar el gol, amb un xut deBorja Pérez que va desviar Mickael Gaffoor, fent que Nico Ratti no arribés arebutjar. Després del gol, i amb un home menys, la defensa tricolor va tancarespais, pressionant l’atac alacantí que res va poder fer per igualar elmarcador.

Cinquena victòria de l’equip dirigit per Gabri García, que segueixlíder del Grup 3 de la Segona B amb 17 punts, però encara empatat amb elVillarreal B i el Lleida Esportiu.

ZONA MIXTA

El tècnic Gabri García defensava al final del partit que elseu equip havia sabut patir en moments de perill: “Destaco sobretot l’actituddels jugadors i l’esforç que han fet per tirar endavant el partit, que ho mereixíemfins l’expulsió”. Sobre la segona amonestació de Moha afirmava sorprès com “espot fer fora un jugador amb tant poc, ja que entenc que ha estat un càstigexcessiu”.

També parlava Ernest Forgas al final del partit. El jugadorde Vilafranca del Penedès es mostrava satisfet després de la victòria i a mésper haver obert la llauna: “Ha tocat patir, però hem sabut fer-ho. Era laprimera vegada que l’equip es quedava amb 10 però crec que després de l’esforç mereixíemla victòria”.

LA DADA

El 2-1 és un resultat per la història. És la primera vegadaque el FC Andorra guanya a l’Hércules CF, un club prestigiós al futbol espanyolque el 2022 celebrarà el seu centenari.