CA
Primer Equip

El FC Andorra suma tres punts i es col·loca líder

Resten només dos partits per acabar la competició i els de Gabri Garcia depenen d'ells mateixos per complir el somni de pujar a Tercera Divisió.

L'Andorra es va enfrontar al C.F. Borges Blanques, un equip que lluita per la permanència. Un duel entre dos equips que tot i que amb objectius diferents necessitaven els tres punts.

S'iniciava el partit i els locals sortien a per totes. Al minut tres el Borges Blanques obria el marcador amb un gran gol. Joan Torné enviava la pilota al fons de la xarxa amb un xut des de la frontal de l'àrea. Després d'encetar el marcador, els de Les Garrigues van tenir l'oportunitat de fer el segon, però el treball defensiu de l'Andorra va evitar-ho. Els tricolors, que sabien que amb una victòria podien ser líders, no van abaixar els braços i al minut 13 Tacón feia l'empat amb un xut, també des de la frontal. Amb el gol de Tacón, el partit s'igualava i s'arribava al descans amb l'empat.

A la represa, els locals van tenir dues ocasions clares, Eudald i Aitor ho provaven, però Ratti, solvent com sempre, no permetia al Borges Blanques fer el segon. Al minut 53, Forgas rematava un centre de Ludo i feia l’ 1 a 2 que posava a l’Andorra per davant. Ja al minut 78 els de Borges es quedaven amb deu jugadors després que Pelegrí veiés la segona targeta groga. Els tricolors, amb superioritat numèrica, volien sentenciar el partit i Forgas tornava a aparèixer tot i que amb menys fortuna. Finalment, en l'últim minut del partit Kiki feia l’ 1 a 3 definitiu.

Així doncs, gràcies a aquest resultat favorable i a la derrota del Viladecans, el FC Adnorra aconsegueix ocupar la primera posició i liderar la classificació.