Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra s’entrena a Crevillent per preparar el duel contra l'Orihuela CF

A les hores prèvies d’aquest duel (diumenge a les 17h a l’Estadi Enrique Miralles), el tècnic tricolor ha volgut exercitar-se a terres valencianes per preparar un partit que es preveu igualat. L’Orihuela només ha perdut un partit a casa en el que va de lliga i ha empatat els altres tres, mostrant solidesa com a local. Per part dels tricolors fora de casa han aconseguit 7 dels 12 punts possibles, destacant les victòries a camps tant complicats com el Nou Estadi de Tarragona i el Municipal Sagnier.

La convocatòria tricolor davant les baixes de Martí Riverolai Moha Keita per sanció, i Javi Martos per lesió, arriba amb les novetats de RaúlFeher, Ricard Fernández i Iker Goujon, tres jugadors inèdits encara a la Segonadivisió B amb l’FC Andorra.

PARAULA DE MÍSTER

Un altre de les novetats que presenta el partit és el terreny de joc. L’estadi de l’Orihuela CF no permet practicar el futbol donat els aiguats de fa uns mesos i el conjunt alacantí ha hagut de traslladar els seus partits locals a Crevillent. El tècnic tricolor valorava sorprès el canvi del terreny de joc: “No sabem com estarà, encara que sembla que les condicions de la gespa seran bones”. Respecte el rival “És un equip que a casa li ha costat treure partits endavant i fora és on ha sumat les seves victòries mes contundents, és fort i competitiu, amb un entrenador jove que intenta fer un bon joc”.