Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra s'adhereix a LaLiga Impulso

LaLiga

El FC Andorra i els altres tres clubs ascendits a LaLiga SmartBank, (Albacete BP, Real Racing i Villarreal B), després d’un extens i profund estudi de les condicions de l’acord, han decidit adherir-se a LaLiga Impulso, l’aliança estratègica amb CVC que permetrà a aquests clubs, com a la resta dels signants, l’accés a una injecció econòmica que contribuirà a accelerar la seva professionalització i desenvolupament.

Per a Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, LaLiga Impulso “ens ajudarà segur a la nostra ambició de crear l’ecosistema necessari per estabilitzar el club esportivament i estructural, en especial amb la creació de noves infraestructures. El FC Andorra afronta amb il·lusió la seva entrada al futbol professional y LaLiga Impulso suposarà una ajuda essencial per desenvolupar el club i adaptar-se al següent nivell”.

Tal i com recull l’acord, de la inversió de CVC a LaLiga Impulso es destina una partida als clubs ascendits que els dona accés al 34% dels fons.

El calendari establert per rebre els diners és el següent: agost 2022, un 34%; juny 2023, un 16%, juny 2024, un 25%; i juny 2025, el 25% restant.

Per rebre aquesta injecció de capital, els clubs hauran d’enviar els seus plans d’inversió i la documentació corresponent que garanteixi que les inversions previstes compleixen les condicions establertes per LaLiga Impulso.

Com ja és sabut, LaLiga Impulso disposa que els fons establerts pels clubs tenen un caràcter finalista i els clubs signants es comprometen a invertir destinant un màxim d’un 15% a inscripció de jugadors, un altre 15% a la reducció del deute i el 70% a la millora d’infraestructures i desenvolupament dels clubs en l’àmbit del desenvolupament internacional, de marca i producte, d’innovació i tecnologia i digitalització i xarxes socials.

Amb l’entrada d’aquests quatre clubs, ja son 40 clubs i dos filials els que integren LaLiga Impulso, mantenint així la aclaparadora majoria de clubs de la competició professional que han considerat que l’aliança estratègica de LaLiga Impulso es beneficiosa pels seus clubs i afavoreix el seu desenvolupament i creixement.

#SomTricolors