Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra presenta nou escut

Club

L'FC Andorra renova la seva identitat visual com a conseqüència del nou posicionament de marca definit dins del pla estratègic del club. La nova identitat, treballada conjuntament amb l'agència de branding Summa, capitanejada per un nou escut, posa en relleu la nova essència del club amb una proposta que va més enllà dels codis esportius i acompanya la marca cap a nous territoris d'expressió.

 

 

Un escut amb un símbol molt potent inspirat en la pròpia paraula Andorra i les seves muntanyes. Un símbol modern que marca la clara intenció de situar el club al nivell de grans marques esportives. La identitat va acompanyada d'un nou sistema visual que representa el caràcter indomable del club, expressat a través de textures, traços i composicions que transmeten l'esperit de la muntanya, un entorn propi que fa que el nostre club sigui especial.

 

La samarreta de la temporada 2021/2022 lluirà el nou escut i ja és a la venda a la nostra web oficial www.fcandorra.com, als centres Comercials de Pyrenees i Viladomat, i al web www.futbolemotion.com