Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra presenta l’himne del Club

El FC Andorra tanca la temporada 2019/2020 presentant el nou himne oficial de l’entitat, sota el nom de “Batec tricolor”, que han compost Els Catarres a partir dels valors i les senyals d’identitat que volia transmetre el club.

“Batec tricolor” està dedicat a tota l’afició que ha donat suport al club al llarg dels gairebé 80 anys d’història, a tots els partners i patrocinadors, a tots els andorrans i andorranes i, en especial, als sanitaris i a totes les persones que ens han deixat prematurament per la Covid-19.

https://youtu.be/Lf-hpl26YDo
L'himne oficial del FC Andorra

L’himne és una cançó d’ànim i motivació per a tota la societat andorrana, que reflecteix els valors i la història del FC Andorra i del país.

Des del primer moment el FC Andorra va pensar en Els Catarres com a compositors de l’himne, per la seva sensibilitat musical, la seva transversalitat, el seu optimisme i la seva popularitat. Després de presentar la proposta als seus integrants, Els Catarres van decidir fer una pausa a la seva aturada encara sense data de retorn, per fer realitat aquest encàrrec tan especial. El grup d’Aiguafreda va entendre de seguida el concepte a transmetre en aquest himne i ha construït una cançó que serà un símbol d’Andorra i del FC Andorra.

Sobre Els Catarres

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música catalana al territori, aconseguint fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans. Han estat el primer grup en actiu que oferint un concert en solitari exhaureix les 4.600 localitats del Sant Jordi Club i el primer a esgotar 7.000 entrades omplint les principals sales de Barcelona durant el comiat de la seva anterior gira, en un temps rècord de dues setmanes. Per si no fos poc, Els Catarres han estat guardonats amb un disc d’or per les seves vendes discogràfiques. A més, a la seva última gira, han exhaurit les 5.200 localitats del Poble Espanyol i han tornat a reblar la seva habitual mesura d’omplir el Sant Jordi Club. Sens dubte, Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic.

Sobre el FC Andorra

El FC Andorra va ser fundat el 15 d’octubre de l’any 1942 i va esdevenir el club degà del futbol andorrà. L’esperit pioner dels seus fundadors va fer que competís a la Federació Espanyola (RFEF), donat que encara no existia la Federació Andorrana (creada al 1994). Aquest fet s’ha mantingut fins a l’actualitat, convertint el FC Andorra en l’únic club el Principat que juga en competicions estrangeres i que representa un país en les diferents lligues que participa. El FC Andorra, que ha defensat, des dels inicis, els colors de la bandera d’Andorra a la samarreta, té com a objectiu assolir sempre els reptes més alts i portar el nom Andorra el més lluny possible.