Skip to main content
CA
Base

El FC Andorra presenta la temporada del futbol formatiu

El passat dijous es va celebrar a la seu de MoraBanc una reunió informativa en la que es va presentar la temporada 2019/2020 dels equips de futbol base de l’entitat.

L’acte el va obrir el Director General de l’entitat Jaume Nogués, que va posar en relleu l’aposta que s’ha fet pel futbol formatiu, tant pels jugadors de base com pels membres de l’staff tècnic de cada equip, que s’encarregaran de vetllar pel bon funcionament de la temporada. El tècnic del primer equip Gabri García, i el seu capità Fede Bessone, van aprofitar l’acte per fer palès el seu compromís al llarg de tota la temporada amb els equips de futbol base, oferint una comunicació directe per ajudar en l’aspecte esportiu.

Seguidament el coordinador del futbol base, Richard Imbernonva exposar els objectius de treball durant la temporada, elements essencialscom: aprendre a treballar en equip, conèixer el propi cos, comunicar-se amb elscompanys i cooperar durant la competició per aconseguir un objectiu comú. Unaltre punt a destacar, que tots els ponents van voler posar en valor és elrespecte des de la grada. El FC Andorra vol ser exemplar amb el fairplayi la tolerància a la graderia, fent que la transmissió de valors esportius alsnens de la base comenci des dels mateixos pares i mares, on aquests mostrin unaactitud respectuosa amb els jugadors, l’àrbitre i als altres assistents.

Per acabar, els presents van poder fer un torn obert de preguntes, on es van tractar totes les qüestions referides al funcionament de la temporada i tots els punts d’interès.