Skip to main content
CA
LaLiga Genuine

El FC Andorra presenta el seu equip de LaLiga Genuine

Aquesta tarda ha quedat oficialment presentat l’equip del FC Andorra que participarà a LaLiga Genuine i que s’estrenarà aquest cap de setmana en la primera trobada de la temporada a Tarragona.

El FC Andorra Genuine neix de l’acord de col·laboració entre l’entitat tricolor i Special Olympics i és un conjunt pioner en el club del Principat. I és que serà la primera participació del FC Andorra a la competició, que s’inicia aquest cap de setmana i que s’allargarà fins al juny que ve repartida en sis jornades.

LaLiga Genuine, que celebra enguany la cinquena edició, és una iniciativa integradora de responsabilitat social de LaLiga que consisteix en una competició formada per equips del col·lectiu DI (persones amb discapacitat intel·lectual). Amb el lema ‘Compartir antes que competir’, LaLiga Genuine 22/23 reunirà 44 equips –s’estrenen l’Andorra i el Real Madrid– dividits en tres grups –Compañerismo, Deportividad i Respeto–, quedant el conjunt tricolor en el darrer d’ells.

Grup ‘Respeto’
Andorra, Athletic Club, Sporting, Deportivo, Levante, Osasuna, Alavés, Ponferradina, Valladolid, Zaragoza, Albacete, Luego, Huesca i Ibiza.

Calendari
Tarragona (del 11 al 13 de novembre), Barcelona (del 17 al 19 de febrer), Bilbao (del 24 al 26 de març), Celta (del 14 al 16 d’abril), Burgos (12 al 14 de maig) i Vila-real (del 9 a l’11 de juny).

Albert Morales, capità del FC Andorra Genuine: “Estem molt agraïts al FC Andorra; sabem que ens trobarem equips molt forts i haurem d’entrenar molt”

Montse Sánchez, entrenador del FC Andorra Genuine: “És l’equip dels Special Olympics i el FC Andorra ens ha donat aquesta gran oportunitat de jugar una lliga de veritat”.

Jordi Mora, president d’Special Olympics: “Estem molt contents. És una oportunitat única per l’Andorra, pels atletes i per Special Olympics. Al final el que volem és col·laborar amb projectes com aquest i poder-lo dur a terme és un somni fet realitat. Els esportistes estan súper motivats”

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “Fa sis mesos que ens va arribar l’oportunitat a través de LaLiga. Vam creure que era una molt bona oportunitat pel club per tot el que comporta i els valors que transmets”

#SomTricolors