Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra presenta el “Draft FC Andorra 2020”

Des de sempre, el FC Andorra ha demostrat que vol construir un projecte futbolístic a tots els nivells, on el futbol formatiu és un element essencial. Aquesta darrera temporada, el club tricolor ha consolidat els equips Infantil, Cadet i Juvenil, aconseguint l’ascens amb l’equip filial. Un fet que demostra l’aposta ferma del Club tricolor per les categories inferiors.

És per això que el FC Andorra, com a part del procés de captació de jugadors i detecció de talents, organitza la 1ª edició del Draft FC Andorra 2020. Aquest consisteix en sessions d’entrenaments dirigides pels tècnics del Club i està obert a tots els jugadors que per les seves aptituds puguin convertir-se en futbolistes professionals.

El FC Andorra busca jugadors que puguin optar a formar part del primer equip del FC Andorra, del filial tricolor i del Juvenil A del Club. El Draft 2020 està dirigit a futbolistes nascuts a partir de l’1 de gener del 1996. Durant aquests entrenaments, que se celebraran els dies 1, 2 i 3 d’agost a Prada de Moles, la direcció esportiva del club observarà les evolucions dels jugadors participants i farà propostes als jugadors més destacats.

Per les despeses derivades de l’organització, així com la logística del Draft, els participats hauran d’abonar el següent import en funció de l’any de naixement:

- Juvenil (nascuts entre 2002 i 2004, ambdós inclosos): 50 €

- Sots 23 (nascuts entre 1998 i 2001, ambdós inclosos): 75 €

- Sots 25 (nascuts al 1996 i 1997): 100 €

Les inscripcions per el Draft 2020 es faran a través del següent formulari i s'haurà d'enviar al correu draft@fcandorra.com

Qualsevol dubte o consulta les podeu fer arribar a draft@fcandorra.com