Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra participarà a l’Esports City Fest

El Futbol Club Andorra estarà present a l’Esports City Fest, un dels esdeveniments més importants del mon dels esports electrònics, gràcies a un acord amb Andorra Business. El festival, que se celebra entre el 20 i el 21 de maig, acollirà també competicions de vídeojocs com Clash Royale, zones de freeplay i moltes altres activitats relacionades amb el mon dels eSports.

Així, el FC Andorra jugarà un paper molt especial en la primera edició internacional de la Esports City League, el circuit més important de competicions amateurs d’eSports vinculat a DreamHack Spain. L’entitat tricolor comptarà amb el seu propi espai, on es durà a terme, entre altres coses, un torneig de FIFA 23 entre tots aquells qui s’hi apuntin.

A més, la jornada del dissabte comptarà amb la presència de Jacobo Chousa, Chousita, jugador tricolor a la eLaLiga Santander i una de les grans estrelles internacionals de l’univers FIFA. Chousita, acompanyat dels seu entrenador Carlos Legend, farà les delícies de tots els assistents que s’atreveixin a desafiar-lo.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “Participar en aquest tipus d’esdeveniments demostren la implicació del FC Andorra amb la societat més jove. Des del club ens proposem entretenir i donar a conèixer aquesta modalitat a totes les persones que es vulguin apropar al nostre stand al llarg del cap de setmana de l’Esports City Fest”.  

Arturo Castelló, CEO de Encom y director de DreamHack España: “Des d’Esports City League ens sentim afortunats de poder comptar amb el Futbol Club Andorra, que arriba al festival de la ma d’Andorra Business. Igualment, estem segur que Chousita, la seva gran estrella, oferirà als aficionats del FIFA una exhibició de bon futbol que serà inoblidable”.

 #SomTricolors