Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra participa al torneig solidari #2bg3virtual

El FC Andorra prendrà part del Torneig solidari del FIFA2020 de la 2ª divisió B. El torneig de futbol virtual organitzat per ÓscarYeste i Adrià Arjona, consisteix en enfrontaments directes entre els diferentsequips de la 2ª B Grup 3. El torneig busca no només entretenir a jugadors i aficionats,sinó també recolzar la lluita contra el contagi del COVID-19. És per això quedurant els partits hi haurà la opció de fer donacions voluntàries que anirandestinades a l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Pel que fa el torneig, el FC Andorra jugarà dimarts a les 21h contra el Nàstic de Tarragona. El partit es podrà seguir al twitter del club, així com al canal de Twitch del torneig: https://www.twitch.tv/2bg3virtual.

https://twitter.com/fcandorra/status/1244691411318046720

El representant tricolor serà Adrià Vilanova que demostrarà laseva destresa dirigint el FC Barcelona de Quique Setién. El rival tricolor seràel Nàstic de Tarragona, representat per Pol Ballesteros que dirigirà alLiverpool FC de Jürgen Klopp. Un duel d’alçada per un enfrontament entretricolor i granes que per circumstàncies del calendari sí que ha tingut anada itornada. El FC Andorra es va imposar 0-3 al Nou Estadi al partit d’anada i elsgranes van aconseguir esgarrapar un punt de Prada de Moles a la tornada empatantsense gols.

El central tricolor Adrià Vilanova, ha assegurat que el quemés l’ha engrescat del torneig és el caràcter solidari: “Quan vaig saber queorganitzaven el torneig ràpidament vaig demanar jugar-lo. És un momentcomplicat per la societat i aquestes iniciatives solidàries entretindran molttant als aficionats com als jugadors. És important que cooperem totsquedant-nos a casa, evitant el contagi del Coronavirus. Si jugant un torneigpuc aportar el meu granet de sorra, ho faig encantat”.

Respecte el duel contra el Nàstic, s’ha mostrat segur de les seves possibilitats: “El joc me’l conec bé, hi jugo sovint amb els amics i els companys d’equip perquè m’agrada molt. Segur que en Pol serà un rival dur, però amb el Barça anirem a per la victòria”.

Enllaç per veure el partit a twitch: https://www.twitch.tv/2bg3virtual