Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra organitza el concurs "Sant Jordi Tricolor"

El FCAndorra organitza el concurs de punts de llibre “Sant Jordi Tricolor”. Ambl’objectiu de fer participar petits i grans durant aquests dies de confinament,el club ha decidit organitzar aquest concurs per fer front a una diada de SantJordi que es veurà posposada per les mesures de prevenció sanitàries.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a un sector quees veurà greument afectat per la situació global, el FC Andorra vol estimularla creativitat dels aficionats amb un concurs de punts de llibre que tindrà coma fil conductor els colors blau, groc i vermell, lluïts a la samarreta del FCAndorra des del 1948.

El concurs de punts de llibre tindrà diferentscategories: de 4 a 8 anys, de 9 a 11 anys, de 12 a 15 anys i una per a majorsde 16 anys. Hi haurà dos premis per categoria que aniran des d’equipacionssenceres del FC Andorra 19/20 fins a pilotes, abonaments per la temporada 20/21i bufandes tricolors. A més, el FC Andorra imprimirà 500 unitats dels punts dellibre guanyadors de cada categoria i les distribuirà per les biblioteques iles llibreries d’Andorra, de regal per cada llibre venut.

Les condicions del concurs són les següents:

  • Els dibuixos han de ser originals.
  • Amb una mida de 20x6 cm.
  • Hi hauran d’aparèixer els tres colors de la bandera andorrana: blau, groc i vermell.

Cada participant podrà presentar 1 punt de llibre i s’haurà de fer arribar a l’adreça de correu electrònic info@fcandorra.com en format digital (escanejat o en foto) especificant el nom i cognom, l’edat, adreça i el telèfon de contacte.

El jurat del concurs estarà format per 2 representants del FC Andorra, 1 professor d’arts plàstiques i 1 il·lustrador, que tindran en compte els criteris de: qualitat, originalitat i la referència tricolor a la il·lustració. Les il·lustracions premiades es faran públiques en els canals de comunicació del club el dia 23 de juny a partir de les 9:00h.