Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra, nou equip de Segona Divisió B

A dia 29 de juliol la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), mitjançant un comunicat oficial, ha decidit concedir la plaça vacant de Segona Divisió B al FC Andorra.

Després de la circular n.11 emesa per la RFEF a dia 22 de juliol de 2019, el nostre club va avaluar la situació i va decidir realitzar totes les passes corresponents per poder optar a la plaça. Un cop comunicat el nostre interès, es va procedir a depositar la quantitat monetària establerta per la RFEF en els terminis i formes corresponents. LA RFEF, conforme a l’ordre establert en l’apartat 3 de l’article 194 del Reglament General, ha decidit concedir la plaça al FC Andorra després d’haver completat tots els tràmits i fites necessàries i per tenir prevalença jeràrquica respecte als altres equips interessats al ser el nostre l’únic club de la mateixa federació autonòmica al que pertany l’equip descendit per la RFEF.

El president del FC Andorra, Ferran Vilaseca, es mostra molt satisfet amb la resolució: “Un cop vam rebre la circular inicial de la RFEF, la junta directiva del FC Andorra va avaluar la situació i va decidir que era una bona oportunitat per al nostre club. Un cop complimentats tots els tràmits marcats de la RFEF, és el moment d’il.lusionar-nos amb aquesta nova realitat però sobretot, adaptar l’estructura esportiva per a poder competir amb garanties en aquesta nova categoria”.

Després de la resolució emesa per la RFEF, l’equip assumeix el calendari de l’equip descendit per impagament i competirà en el Grup III de Segona Divisió B, debutant com a visitant el pròxim 25 d’agost davant l’Espanyol, R.C.D.,B.