Skip to main content
CA
Partners

El FC Andorra, lluirà el logotip d'Unicef a la samarreta

Ahir al migdia es va celebrar a l'Hotel Prisma l'acte de signatura de l'acord de col·laboració entre el FC Andorra i el Comitè d'Andorra d'Unicef. L'acord es va rubricar amb la signatura del Sr. Higini Cierco, membre del consell d'administració del FC Andorra i de la Sra. Laura Álvarez, presidenta d'Unicef Andorra.

L'acció principal que és la base d'aquesta aliança és lluir el logotip d'Unicef a les samarretes de l'equip. Amb la signatura d'aquest conveni, el Futbol Club Andorra es compromet a col·laborar amb els projectes d'Unicef a través de diferentes accions que es duguin a terme durant la temporada.

Algunes d'aquestes accions són:

Un donatiu per cada gol que faci el FCA durant la temporada. Per la temporada 2019-2020, l'import serà de 5€

Organització d'una jornada a favor d'Unicef (la data exacte a confirmar segons el calendari).

I puntualment, subhastes de productes del FCA a benefici d'Unicef, publicitat al camp, etc.

A més es poden fer altres accions durant la temporada sempre que tant el club com Unicef ho consideri oportú o sorgeixin noves idees o oportunitats de col·laboració.

Unicef per la seva banda farà sessions informatives amb els membres del club, tant jugadors com directiva i staff com amb els jugadors de la base sobre la tasca d'Unicef tant a Andorra com dels projectes sobre el terreny on es destinaran els fons que es recaptin amb les accions que es facin durant la temporada.

Amb aquest acord s'inicia una col·laboració que ambdues parts volem que tingui un llarg recorregut. Des del FC Andorra, el Sr. Jaume Nogués destaca el perquè d'aquest acord declarant que "pel FCA és un orgull poder treballar amb Unicef Andorra per la promoció dels valors que tenen en comú les nostres institucions. Aquest acord, que es fa visible a la nostra samarreta, és una mostra que creiem que pel desenvolupament humà de les persones és essencial l'esport". Per part d'Unicef Andorra, la Sra. Laura Álvarez posa en relleu la importància de l'esport i de les col·laboracions amb clubs esportius com un dels elements claus en els programes d'Unicef. L'esport, l'esbarjo i el joc són claus en el bon desenvolupament dels infants i transmeten valors que els ajuden a tirar endavant i a relacionar-se amb els altres.