Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra i Unicef, per a la promoció de l'esport

En el marc del seu projecte de col·laboració, el Futbol Club Andorra i Unicef Andorra tornen a unir-se per a promocionar l’esport entre els infants del país. L’activitat esportiva és una eina imprescindible per al desenvolupament i el creixement dels més petits i, en això, l’entitat tricolor és conscient que és un dels principals actius i referents del país.

L'esport plantejat des d'un disseny pedagògic adequat resulta generador de valors socials i personals molt positius: valors com l'autonomia, la solidaritat, l'autoexigència o la promoció del diàleg i el respecte. La seva pràctica grupal i individual, contribueix a la formació integral de la persona. Certament, és possible aprendre a conviure jugant i compartint, es poden adquirir valors des d'activitats que resulten habituals, que es naturalitzen en l'experiència, en les situacions vives; la pràctica esportiva contribueix a ajudar els joves a ser millors persones que construeixin un món millor.

Aquesta col·laboració té previstes una sèrie d’accions que reforçaran el missatge compartit per ambdues entitats: activitats de sensibilització sobre els beneficis de la pràctica de l’esport a escoles i entitats del país, esdeveniments  de recaptació on els infants i les seves famílies siguin el protagonistes, suport mutu en les campanyes de comunicació d’ambdues entitats i, per últim, els socis i les sòcies d’Unicef Andorra tindran accés a entrades gratuïtes per a determinats partits.

El proper diumenge, dia 20 de novembre, el FC Andorra s’unirà al Dia Mundial de la Infància durant el partit amb el Lugo. 

Marianela Vila, presidenta d’Unicef Andorra: “Aquesta col·laboració és un pas més per a consolidar la tasca del Comitè per a la promoció dels drets de la infància. L'esport és una manifestació del dret al joc com ens recorda l’article 31 de la Convenció de les Nacions Unides sobre els drets de l’infant: «tots els infants tenen dret a descansar, relaxar-se i jugar i a participar en activitats culturals i artístiques»”.

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra: “El club té clar el seu compromís amb la societat andorrana d’ajudar i sensibilitzar des de la nostra posició de club referent i compromès en activitats socials, culturals, educatives i solidàries”.

#SomTricolors