Skip to main content
CA
Partners

El FC Andorra i Anyós Park renoven el seu compromís

Partners

El FC Andorra ha arribat a un acord per prolongar una temporada més la seva col·laboració amb Anyós Park per a què segueixi sent partner oficial de l’entitat tricolor. Així, l’Andorra prolonga el seu compromís amb una de les empreses que més anys porten al costat del club.

Anyós Park The Mountain & Wellness és el club més gran d’Andorra amb un total de 20.000 m² que el converteixen en un dels resorts més importants i coneguts del Principat. El complex compta amb habitacions, estudis i apartaments, així com una multitud de serveis i instal·lacions, destacant el magnífic spa, el club esportiu i el centre de bellesa.

Així, Anyós Park confia en l’entitat tricolor, com a soci estratègic, per seguir creixent plegats i donar a conèixer el seu negoci fora de les fronteres nacionals.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “Anyós Park ha estat al nostre costat gairebé des de la nostra arribada al club i és una actiu molt important per a l’entitat. És una gran alegria reafirmar el nostre compromís per seguir creixent i complint objectius plegats”.

#SomTricolors