Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra estrena app oficial

Després del llançament de la pàgina web en col·laboració amb LaLiga Tech –proveïdor especialitzat en la indústria de l’esport i l’entreteniment–, el FC Andorra segueix fent passos endavant en l’apartat comunicatiu amb la creació d’una aplicació mòbil oficial de l’entitat. Una app per a què els aficionats puguin mantenir-se al dia de tota la informació relacionada amb el club.

Des de l’ascens al futbol professional, l’Andorra ha volgut ser pioner en l’àmbit de la comunicació i la tecnologia i per això ha estat el primer club de futbol en utilitzar el nou CMS unificat de web i app desenvolupat per LaLiga Tech, que permet a les entitats de qualsevol esport augmentar la seva presència digital, integrant el ticketing, les notícies, l’anàlisi de dades i molt més, des d’un únic lloc. Un cop feta la pàgina web, el següent pas era l’aplicació mòbil i aquesta ja és una realitat.

La nova aplicació pretén ser una eina més per a què els aficionats puguin estar al dia de les últimes notícies de l'entitat tricolor, consultar els partits, la classificació i la plantilla del primer equip, així com tot el contingut multimèdia que es genera des dels mitjans oficials del club.

L'aplicació ja està disponible per a dispositius mòbils tant per a Android com per a iOS i es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

#SomTricolors