CA
Club

El FC Andorra estrena app oficial

Després del llançament de la pàgina web en col·laboració amb LaLiga Tech –proveïdor especialitzat en la indústria de l’esport i l’entreteniment–, el FC Andorra segueix fent passos endavant en l’apartat comunicatiu amb la creació d’una aplicació mòbil oficial de l’entitat. Una app per a què els aficionats puguin mantenir-se al dia de tota la informació relacionada amb el club.

Des de l’ascens al futbol professional, l’Andorra ha volgut ser pioner en l’àmbit de la comunicació i la tecnologia i per això ha estat el primer club de futbol en utilitzar el nou CMS unificat de web i app desenvolupat per LaLiga Tech, que permet a les entitats de qualsevol esport augmentar la seva presència digital, integrant el ticketing, les notícies, l’anàlisi de dades i molt més, des d’un únic lloc. Un cop feta la pàgina web, el següent pas era l’aplicació mòbil i aquesta ja és una realitat.

La nova aplicació pretén ser una eina més per a què els aficionats puguin estar al dia de les últimes notícies de l'entitat tricolor, consultar els partits, la classificació i la plantilla del primer equip, així com tot el contingut multimèdia que es genera des dels mitjans oficials del club.

L'aplicació ja està disponible per a dispositius mòbils tant per a Android com per a iOS i es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

#SomTricolors