Skip to main content
CA
Partners

El FC Andorra es prepararà amb 226ERS

El FC Andorra i 226ERS presenten unacord de col·laboració a través del qual la marca de nutrició i suplementacióespanyola treballa amb el club andorrà proporcionant als seus futbolistes elsproductes naturals i de màxima qualitat necessaris per a la millor preparació irecuperació de l’equip durant els entrenaments.

Amb aquest acord el FC Andorra dona la ma a 226ERS, una jove companyia de capital 100% nacional espanyol i radicada a Alcoy (Alacant), que compta amb valors amb els quals se sent identificat el club Tricolor. L’ambició, la superació i la lluita pels somnis són un objectiu comú que acompanya, dia a dia, ambdós projectes.

La marca de nutrició 226ERS subministraal primer equip del FC Andorra productes de ràpida absorció, sense gluten,aptes per a vegans, no modificats genèticament, sense sucres afegits i evitantl’oli de palma, per a una millor sostenibilitat ecològica. D’aquesta forma el FCAndorra, que milita a la Segona divisió B, vol assegurar la millor preparaciópossible pels seus jugadors i que segueixin mantenint un estat de forma òptim.