El FC Andorra deixa bones sensacions abans de l’inici de lliga, tot i la derrota (0-1) contra l’AE Prat

El Futbol Club Andorra va caure ahir a Prada de Moles contra l’AE Prat per la mínima, en un partit que va dominar bona part dels 90 minuts.

L’enfrontament va començar com va acabar, amb ocasions tricolors. Les dues primeres van arribar a peus de Miguel Palanca, titular ahir a la banda dreta. La primera al minut 8, on el tarragoní va marxar en jugada individual fins línia de fons i la seva centrada la va rematar Cercós a les mans d’Andrés. Vuit minuts més tard, el mateix Palanca engaltava una pilota des de fora de l’àrea que marxava per molt poc per línia de fons.

Arribada la mitja hora de joc, el Prat va donar una passa endavant i la possessió de la pilota es va dividir. El conjunt entrenar per Pedro Dolera va tallar el joc amb faltes al mig del camp, algunes de les quals acabaven amb segones jugades que aprofitaven per apropar-se a la porteria de Ratti. Al minut 32 va arribar l’ocasió més clara de la primera part amb una rematada de cap de Forgas que va marxar fregant el travesser. Abans d’acabar la primera part, Bover va recuperar una pilota perduda al mig del camp, es va associar amb Moha a banda esquerra que la posava al segon pal obligant a Andrés, que la va rebutjar a córner.

El partit va arribar al descans amb empat tot i el domini del conjunt tricolor. Un domini que a la represa no va aparèixer, on els visitants van dominar el joc als primers minuts fins a aconseguir el gol al minut 49. Una jugada per banda esquerra d’Argilaga que va centrar al primer pal on va aparèixer Raillo, que va rematar a dins malgrat la oposició de Ratti, que va tocar la pilota. Amb el gol els tricolors es van esperonar i van arribar a la porteria pratenca amb més perill. Primer una falta de Riverola, que marxava fregant el travesser, i posteriorment un xut que marxava a prop del pal de Bover, molt actiu durant tot el partit. Arribada l’hora de joc, el tècnic Gabri García va aprofitar per fer entrar homes de refresc al camp: Ludo, Loureiro, Iker, i posteriorment Pachón.

Amb els canvis va arribar l’ocasió més clara de la segona meitat, amb una jugada individual de Moha Keita, que després de marxar de dos defenses va xutar al pal de la porteria d’Andrés. A un duel que havia tingut domini i ocasions tricolors i un gol visitant, encara li esperava un cop de teatre, el penal. Al minut 87 Martí Riverola recupera una pilota a tres quarts de camp pratenc, troba obert a banda dreta a Iker que s’incorporava a l’àrea i aquest retalla sobre Guzmán, que li fa penal. Forgas va agafar la responsabilitat de xutar des dels onze metres però aquesta va quedar sense el premi del gol ja que la pilota va marxar desviada a la dreta de la porteria d’Andrés.

Una derrota per la mínima que deixa al FC Andorra fora de la Copa Catalunya, però que confirma la millora de l’equip tricolor en aquesta pretemporada que finalitza. El proper cap de setmana s’alça el teló de la 2ª divisió B, on el FC Andorra visita a Barcelona al RCD Espanyol B. La història es comença a escriure a Prada de Moles.