Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra, de visita a les escoles

En la setmana prèvia a la visita del Barça B a l'Estadi Nacional, la plantilla de l'Andorra ha visitat un parell d'escoles del país per tal de demanar suport als més petits de cara al tram decisiu de la temporada. Martí Riverola, Marc Pedraza, Roger Riera, Carlos Martínez, Nico Ratti i Rubén Bover, els futbolistes que han representat l'entitat tricolor, s'han fet un fart de respondre preguntes dels alumnes, han signat autògrafs i han repartit invitacions per al partit del proper dissabte.

Més concretament, les escoles visitades entre ahir i avui han estat l'Andorrana d'ensenyança primària d'Andorra la Vella i la d'ensenyança secundària d'Encamp i en totes dues la rebuda ha estat espectacular. Els jugadors han explicat com és la vida diària d'un futbolista professional i algunes de les millors vivències i anècdotes al llarg de la seva carrera, i els alumnes han pogut preguntar totes les curiositats que tenien.

D'aquesta manera, el FC Andorra ha volgut apropar-se als més petits del país, desitjant fer-los també partícips de la gran temporada que està, de moment, vivint l'equip.

#SomTricolors