Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra busca començar el 2020 amb bon peu

El FC Andorra afronta demà diumenge (12h a Prada de Moles) un partit important per diferents factors. El primer és que l’Olot arriba com l’equip menys golejat de la lliga, amb només 11 gols en contra. El segon factor és que aquest partit suposa l’últim de la primera volta, un eix psicològic que marca inexorablement l’inici de la segona part de la temporada. El darrer factor a tenir en compte és que demà es juga el primer partit de l’any 2020 a Prada de Moles.

Tots aquests elements són l’avantsala d’un partit que els jugadors tricolors afronten amb ganes de lluitar per la victòria. D’aconseguir-ho, els andorrans seguirien invictes a casa en el que va de temporada i consolidarien la zona de playoff per acabar la primera part de la lliga.

El tècnic Gabri García arriba amb la baixa d’Ernest Forgas, que tot just avui ha començat els exercicis de recuperació, i amb els dubtes de Jilmar Torres i Fede Bessone. Per part dels garrotxins, el tècnic Raul Garrido arriba amb la baixa de Carles Mas a l’eix.

PARAULA DE MISTER

El tècnic tricolor, Gabri García, ha valorat el partit en les hores prèvies com un duel important on els tricolors es juguen seguir amb la bona ratxa a Prada de Moles després d’unes setmanes “que sempre sabem que són complicades”. El tècnic de Sallent afirmava que “cada any ens trobem amb la mateixa situació, però hem de donar descans als jugadors perquè arribin bé. L’estat físic és bo, això demostra que han treballat a les vacances i que podem afrontar el partit amb garanties.”

Respecte el rival, Gabri ha destacat la seva forma de jugar: “Són l’equip menys golejat de la categoria. Ells estan contents i així ho han mostrat públicament, respecte la bona temporada que estan fent. Serà un equip que segur ens posarà en dificultats”.