Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra busca ambaixadors per a la final de la eLaLiga

Coincidint amb la final de la eLaLiga Santander que se celebrarà aquest cap de setmana al Civitas Metropolitano de Madrid, el Futbol Club Andorra busca ambaixadors per expandir la seva marca a través de les xarxes socials. Juntament amb Sportskred, l'entitat tricolor vol crear un projecte per formar una comunitat d'aficionats per fer d'altaveu dels progressos de l'equip d'eSports.

El FC Andorra busca gent creativa i apassionada del mon dels esports electrònics i les xarxes socials, que es vulguin convertir en ambaixadors del club tricolor i assistir a la final de la eLaLiga del proper dissabte. Per aconseguir-ho, cal omplir aquest formulari; un cop tinguem les teves dades, revisarem el teu perfil i ens posarem en contacte amb tu per informar-te dels següents passos.

Els futurs ambaixadors rebran a través de l'app d'Sportskred tot el contingut que hauran de publicar i, a canvi, a banda de l'entrada per gaudir en directe de l'esdeveniment, rebran un pack aficionat amb productes del FC Andorra.

#SomTricolors