Skip to main content
CA
Base

El FC Andorra B aconsegueix l’ascens a 3ª Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha decidit resoldre la temporada sense descensos i amb els ascensos marcats pel pla de competicions. Això fa que el FC Andorra B ascendeixi a 3a Catalana per la propera temporada.

Pel que fa a la base, s’aplica el mateix criteri i tampoc hi haurà descensos, els ascensos seran derivats de la cobertura de vacants. Aquesta resolució afecta als quatre equips que configuren la #BaseTricolor (Filial, Juvenil, Cadet i Infantil). 

El passat 24 d’abril la Federació Catalana de Futbol va decidir donar per finalitzada la temporada de totes les categories. La decisió va ser presa a causa de la crisi sanitària derivada per la COVID-19, i així ho va comunicar als clubs. Així doncs, van anunciar que, seguint les recomanacions que va emetre la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, es donava per acabada la temporada sense opció a reprendre l’activitat. 

Avui, l’entitat ha decidit el desenllaç definitiu en relació als resultats esportius de cada categoria, i de la mateixa manera, a través de les seves xarxes socials ho han fet públic. 

D’aquesta manera, s’ha establert que:

  • L’equip Filial dirigit per Carlos Sánchez és campió de la Quarta Divisió Catalana del grup 21. Amb 52 punts són líders en solitari i, per tant, assoleixen l’ascens a 3ª Catalana.
  • L’equip Juvenil dirigit per Richard Imbernon és segon de la Primera Divisió Catalana del grup 9. Amb 39 punts assoleixen la segona posició i mantenen la categoria per a la temporada vinent.
  • L’equip Cadet dirigit per Joan Josep Linares és segon de la Segona Divisió Catalana del grup 8. Amb 37 punts assoleixen la segona posició i mantenen la categoria per a la propera campanya.
  • L’equip Infantil dirigit per Juan Fernando Laín és vuitè de la Segona Divisió Catalana del Grup 1. Amb 20 punts assoleixen la vuitena plaça i mantenen la categoria per a la propera temporada.