Skip to main content
CA
LaLiga Genuine

El FC Andorra aposta un any més pel seu equip Genuine

Per segona temporada consecutiva, el FC Andorra participarà a LaLiga Genuine, la competició entre clubs del futbol professional formada per equips amb persones amb diferents capacitats. El FC Andorra Genuine, que ja fa setmanes que va començar els entrenaments i que es va estrenar aquest darrer cap de setmana amb un triangular amistós per preparar l’inici de la competició oficial, és possible enguany gràcies a un acord a tres bandes entre l’entitat tricolor, Special Olympics Andorra i la Mi Fundación Àlex.

Després de l’èxit de la temporada passada en què el FC Andorra va participar per primera vegada a LaLiga Genuine amb un balanç molt positiu, la novetat enguany és la incorporació de la Mi Fundación Àlex, amb el seu equip vinculat de l’Atlètic Lleida. La fundació s’uneix al projecte per aportar jugadors i ajudar a completar les convocatòries del conjunt tricolor. Per altra banda, Andorra Turisme, Abast, Innova i TagSystem son també una part molt important de la iniciativa exercint com a patrocinadors.

Aquest proper cap de setmana, el FC Andorra debutarà a LaLiga Genuine d’engany, que disputa la primera trobada a Tarragona. El conjunt tricolor ha quedat enquadrat al grup ‘Superación’ i en aquesta primera fase s’enfrontarà a l’Albacete, al Real Sociedad i el Villarreal.

A banda d’aquesta primera trobada a Tarragona, els tricolors disputaran tres jornades més a la Corunya (16 i 17 de març), Burgos (11 i 12 de maig) i Getafe (8 i 9 de juny).

Marc Farrà, gerent de Mi NovAliança i patró de Mi Fundación Àlex: “És un orgull anunciar el nostre acord amb el FC Andorra i que permet als nostres jugadors competir a LaLiga Genuine amb il·lusió i entusiasme. Iniciem aquesta etapa molt contents i amb ganes d’animar el nostre equip”.

José Antonio Pérez, director nacional d’Special Olympics Andorra: “Quan ens van oferir l’oportunitat de formar un equip per participar a LaLiga Genuine no ens ho vam pensar i vam posar tots els nostres mitjans per fer-ho realitat. Amb l’experiència de l’any passat, revalidar aquest conveni entre FC Andorra i Special Olympics permet continuar donant visibilitat al nostre col·lectiu”.

Jaume Nogués, director general del FC Andorra: “L’arribada al futbol professional l'any passat ens va brindar la possibilitat d’entrar a LaLiga Genuine i és una oportunitat que no podem deixar escapar. És un projecte motivant pel qual apostem amb força perquè creiem que un dels principals objectius d’un club de futbol ha de ser estar al costat de la gent del territori i ajudar a la comunitat. La incorporació la Mi Fundació Àlex és una gran notícia que ens permetrà seguir creixent”.

#SomTricolors