Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra anuncia els guanyadors del “Sant Jordi Tricolor”

El passat 23 d’abril el FC Andorra va organitzar el concurs de punts de llibre “Sant Jordi Tricolor”, per estimular petits i grans durant el confinament. Així mateix, el FC Andorra ha volgut donar visibilitat al sector de les llibreries, que s’ha vist greument afectat pel Covid19.

Les darreres setmanes, el FC Andorra ha rebut un bon nombre de punts de llibre de totes les categories. Tots amb el mateix fil conductor: el blau, el groc i el vermell. Els colors que identifiquen el FC Andorra i que llueixen a la bandera del país.

Així doncs, el FC Andorra vol agrair a tots els participants la bona rebuda del concurs de punts de llibre, així com animar als que no han estat premiats a tornar a participar l’any vinent.

El Jurat del Concurs  de Punts del FC Andorra ha premiat la originalitat de les il·lustracions presentades, així com la temàtica tricolor de les mateixes. És per això, que els guanyadors de les diferents categories són:

Categories:

  • De 4 a 8 anys: Leire C. M.
  • De 9 a 11 anys: Aitor M. C.
  • De 12 a 15 anys: Jorge C. B.
  • De + 16: Sandra P. F.
  • Menció especial: Pol B. M.

Els premis del concurs es lliuraran a Prada de Moles als guanyadors durant un partit del FC Andorra sempre que la situació sanitària ho permeti. Tal i com es va reflectir a les bases, els punts de llibre seran reproduïts i repartits pel FC Andorra a les principals biblioteques i llibreries del país.