Skip to main content
CA
Club

El FC Andorra, amb La Marató de 3Cat

El FC Andorra col·laborarà per primera vegada amb La Marató de 3Cat, que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva. El president Ferran Vilaseca ha estat el representant tricolor en la presentació de l'acord que ha tingut lloc aquest migdia als estudis de la cadena pública catalana a Sant Joan Despí juntament amb els altres clubs professionals de futbol que també hi participen.

D'aquesta manera, l'Andorra lluirà a la samarreta el logo de La Marató en el partit que enfrentarà el conjunt d'Eder Sarabia a l'Espanyol el proper 16 de desembre a l'Estadi Nacional. La Marató és una de les iniciatives solidàries més importants en territori de parla catalana i el FC Andorra vol agrair a 3Cat haver pensat en el club tricolor per ajudar a donar visibilitat a la causa.

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra: "Estem molt contents i, a més, ho farem visible en el derbi que jugarem contra l'Espanyol, un dia molt oportú que es convertirà en una gran festa per a La Marató. Aquest és un esdeveniment vertebrador per a Catalunya, una activitat súper especial i us vull felicitar per fer-la realitat cada any".

#SomTricolors