El FC Andorra aconsegueix un empat agredolç contra el Nàstic de Tarragona

El FC Andorra ha aconseguit sumar un punt en la visita del Nàstic de Tarragona a Prada de Moles (0-0). Els de Gabri García han tornat a desplegar el seu joc, però no han sabut materialitzar les ocasions de gol. Amb aques resultat el FC Andorra es situa cinquè a la classificació a un punt del playoff, que ara mateix marquen Cornellà i Espanyol B amb 37 punts.

Els tricolors han dominat el partit des de l’inici, on han assetjat la porteria grana amb insistència però sense encert. Als andorrans només els hi ha faltat el gol en un partit que tenia com a primer objectiu recuperar les bones sensacions en aquest joc tant característic que mostraven des de la primera jornada, i ho han aconseguit. Amb la presència de Rai Marchan d’inici la possessió ha estat del conjunt local, que ha vist com un inspirat Martí Riverola s’associava molt bé amb els homes d’atac per crear accions de perill. En una d’aquestes ha arribat la primera jugada de perill, on Moha Keita s’internava dins de l’àrea per xutar fregant el pal de la porteria defensada per Bernabé. Poc després era Iker que enviava la pilota per sobre el travesser en una acció clara dins de l’àrea. Pel que fa els granes, a la primera part no han tingut accions de perill, però poc abans del descans els de Seligrat han pogut arribar amb perill a la porteria de Ratti, però la defensa tricolor ha estat sòlida.

A la represa, la pressió dels andorrans s’ha intensificat i han buscat el gol amb insistència davant d’una defensa grana que ha hagut de fer mans i mànigues per defensar el marcador. Iker Goujon ha tingut bones oportunitats per banda esquerra, on ha fet anar de bòlid a Bonilla. Al minut 61, l’extrem tarragoní s’ha internat a l’àrea petita i amb un xut ajustat al pal ha fet estirar-se a Bernabé rebutjant a córner. Deu minuts més tard, Riverola centrava al punt de penal i Adrià Vilanova enviava la pilota al pal, on Bernabé novament es lluïa rebutjant el rebot. Acte seguit Gabri es veia obligat a moure la banqueta, ja que Vilanova ha vist l’amonestació (la seva cinquena a la lliga) i ha donat entrada a Fede Bessone que tornava als terrenys de joc després de la lesió. El capità andorrà ha sortit a la segona meitat, ubicant-se com a l’eix on Gabri García buscava sortir amb la pilota amb un central esquerrà natural. Aquests vint minuts han servit al defensa tricolor per trobar sensacions després de dos mesos de recuperació.

Ja en els últims minuts de partit, cap dels dos equips ha aconseguitmaterialitzar els darrers intents. Primer, Riverola per part de l’Andorra ambun xut des de la frontal que aturava Bernabé, i posteriorment Habrán Jr que xutavadesviat una centrada al segon pal per part del conjunt grana. Així doncs, elpartit acabava sense moviment al marcador tot i les ocasions, repartint un puntper cada conjunt.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García, ha sortit a zona de premsaper valorar l’empat amb prudència pel com s’ha aconseguit: “No estic satisfetpel resultat final, però pel joc hem millorat bastant després de les últimesjornades, crec que l’equip avui ha tornat a créixer amb la pilota, amb el quecreu i pel que se’l reconeix”. Qui també ha sortit a zona de premsa ha estat elcapità Fede Bessone, que reapareixia avui: “Volíem aconseguir els tres punts acasa després de com va anar el partit contra l’Espanyol B, però el mésimportant a la lliga és sumar, si no pot ser de tres en tres, un punt és positiudavant un equip treballat com ha demostrat avui el Nàstic“.