Skip to main content
CA
Primer Equip

El darrer esforç en una setmana atapeïda

Prèvia vs Algeciras

Després de la contundent victòria al camp del Nàstic tot es mira amb un altre prisma, però el cert és que aquesta setmana ha estat una autèntica bogeria. En tan sols vuit dies, l'Andorra jugarà tres partits, el darrer de tots serà la visita de l'Algeciras a l'Estadi Nacional; en cas d'aconseguir els tres punts, els tricolors tancarien la setmana amb molt bones sensacions després de l'empat contra el Costa Brava, jugant gairebé 70 minuts amb un jugador menys, i la victòria de prestigi a Tarragona.

“Son un equip agressiu, que crec que ens vindrà a buscar a dalt i que voldrà tenir la pilota perquè tenen qualitat i voldran fer arribar-la als seus jugadors ofensius”, destacava en la prèvia Eder Sarabia sobre l’Algeciras, conscient que els andalusos son un dels conjunts més golejadors (31) i que compten amb dos dels màxims realitzadors de la lliga –Álvaro i Roni–: “M'espero un equip valent, agressiu i amb talent”.

Més enllà del conjunt del camp de Gibraltar, al vestuari tricolor estan convençuts que la victòria no se’ls hi pot escapar si aconsegueixen repetir l’actuació de dimecres passat al Nou Estadi de Tarragona. Els d’Eder Sarabia van fer, sobretot, una primera part brillant, la millor de la temporada a domicili, un fet que palesa la millora que està exigint el tècnic als seus futbolistes: “Hem demanat als jugadors que pugin el nivell respecte al que han ofert en la primera volta. Estem a dalt i és per estar contents, però busquem l’excel·lent i per això necessitem una mica més”.

La mala notícia és que Sarabia no recuperarà cap dels jugadors absents en el partit contra el Nàstic –Pedraza, Carlos Martínez i Roger Riera, ara lesionat– i que hi suma la baixa per sanció de Diego González, que compleix cicle d’amonestacions.

#SomTricolors