El Coll de Nargó evita la dotzena del Filial

El Filial no va poder aconseguir la dotzena victòria consecutiva en caure al camp del segon classificat, el Coll de Nargó, en un partit que s’havia posat molt de cara en el primer temps. L’Andorra B, però, no va ser capaç d’aguantar l’empenta local i va acabar sucumbint. La bona notícia va ser el debut del porter juvenil de primer any Àlex Jauregui.

Els tricolors van començar de manera excel·lent el partit i en els primers deu minuts van tancar el rival al seu propi camp. El Coll de Nargó es veia incapaç d’enllaçar dues passades seguides i l’Andorra es va avançar al minut 8 amb una gran canonada de Peris. Bazan, amb un xut que va sortir fregant el pal, va estar a punt de doblar l’avantatge, així com Miki i un altre cop Peris... fins que finalment va arribar el 0-2 en una gran jugada col·lectiva entre Tozé, Bazan i Jaco que va culminar Hugo amb un xut des de la frontal.

El Filial tenia el partit on volia, però a través de pilotes llargues i d’aprofitar la seva superioritat física, el Coll de Nargó va anar guanyant metres i, abans de la mitja hora de joc, en una centrada que es va enverinar va aconseguir retallar distàncies. Tot i això, abans del descans, l’Andorra va gaudir d’una oportunitat claríssima de tornar a situar l’avantatge de dos gols en el marcador, però el xut de Tiago va anar al pal.

A la represa, els locals van seguir collant a través de pilotes llargues i, en un servei de cantonada, va arribar el gol de l’empat (62’). Tot i la patacada, el conjunt d’Àlex Rodríguez no estava incòmode sobre el terreny de joc i també hi va poder dir la seva. Però en un duel on cada vegada hi havia més disputes, els locals es van acabar enduent el triomf en un xut que va desviar un defensa i una puntada llarga del porter que es va acabar enverinant.