Skip to main content
CA
Partners

Trobada del Club de Negocis del FCA amb empresaris de Leganés

El Club de Negocis del Futbol Club Andorra durà a terme el quart esdeveniment de la temporada amb un viatge a Leganés coincidint amb el duel de lliga dels tricolors amb el conjunt pepinero. Aprofitant l'avinentesa del partit, s'organitzarà també una trobada amb empresaris de la localitat madrilenya per tal de crear sinergies i obrir-se a altres mercats.

Els socis del Club de Negocis podran gaudir d'una cap de setmana per la Comunitat de Madrid amb el futbol com a eix central i que culminarà el diumenge amb un tour per l'estadi de Butarque i el partit entre el Leganés i l'Andorra. L'objectiu de la trobada segueix sent el mateix que ha impulsat aquest club d'empresaris, la de reforçar el posicionament del teixit empresarial andorrà a l’exterior, aportar valor als nostres socis espanyols i crear un ecosistema de prestigi, sinergies i generació de negoci. 

Per a l'entitat tricolor és un orgull organitzar aquest tipus d'esdeveniments i trobades i convertir-se en un nexe d'unió entre empresaris andorrans i espanyols. El FC Andorra es congratula de poder comptar amb algunes de les companyies més potents del Principat i seguir creixent de la ma en aquesta iniciativa creada aquest any i que encara realitzarà un última trobada abans d'acabar el curs.

#SomTricolors