Skip to main content
CA
Primer Equip

El cap de Samper val tres punts d'or

No ha estat el partit més brillant ni el més vistós, però l'Andorra ha sumat una victòria vital contra un rival directe que l'allunya de la zona perillosa gràcies a un gol in extremis de Sergi Samper. El migcampista, que fins ara només havia anotat un gol en tota la seva carrera professional, ha fet esclatar el Nacional pentinant una falta lateral servida per Álvaro Martín.

El primer temps ha estat força ensopit, amb tots dos equips massa temorosos per arriscar. El Huesca intentava pressionar a dalt i encadenar alguna possessió llarga de la pilota, però la majoria dels primers 45 minuts han passat amb els tricolors intentant trobar, sense èxit, espais a la defensa visitant. Només Álex Calvo ha plantejat situacions diferents gràcies a la seva habilitat en l'u contra u. Seus han estat les dues rematades del primer temps: la primera en un cop de cap a la sortida d'un córner i, uns minuts més tard, després d'una gran jugada individual.

Després del descans, el ritme del duel ha seguit similar, sense gaires aproximacions a les àrees fins al darrer quart d'hora de joc més enllà d'un xut ajustat de Joaquín al 61'. A partir del minut 75, el duel s'ha obert una mica i Diego Pampín primer i Álex Calvo un minut més tard ho han provat amb dos xuts des de fora l'àrea. Per la seva banda, els aragonesos han replicat amb la seva millor ocasió en un xut de Kento que ha aturat Dani Martín.

Però al 90', quan el partit ja agonitzava, ha arribat el cop definitiu de la manera més sorprenent: Álvaro Martín ha posat molt bé una falta lateral i Samper, tot sol, ha pentinat l'esfèrica al fons de la xarxa per donar a l'Andorra tres punts d'or.

#SomTricolors