CA
Base

El Cadet A torna a la feina amb un gran triomf

Després de gairebé dos mesos sense competir, el Cadet va aconseguir una victòria de prestigi en la visita del Lleida en un duel molt complert. I és que els tricolors van estar molt encertats, sobretot en el primer temps, tot i que no van aconseguir sentenciar fins a les acaballes.

El primer temps va ser un dels millors de la temporada, sobretot amb pilota. I és que l’Andorra va dominar i va aconseguir traslladar el joc a camp rival. Tot i això, l’1-0 va acabar arribant en una acció a pilota aturada quan Carlos es va avançar a la defensa rival en un servei de cantonada. A banda del gol, els de Joel Paredes van seguir dominant a través de llargues possessions que desordenaven els lleidatans i permetien a l’equip recuperar ràpidament la pilota en cada pèrdua. Així, el porter Joel va ser un espectador durant gairebé tots els primers 40 minuts.

A la represa, això sí, el Lleida va fer un pas endavant i l’Andorra es va haver de posar la granota de treball. A través de pilotes llargues, els del Segrià van intentar traslladar el joc a prop de la porteria local, però els tricolors es van mostrar molt segurs en la disputa i en les segones jugades. I així van anar passant els minuts fins que al 79, en una ràpida transició, Ian va sentenciar.

FITXA TÈCNICA:

FC ANDORRA: Joel, Adrià Vila, Adrià Martí, Dani, Joan, Luca, Pol, Jorge, Carlos, Gerard i Saúl; Héctor, Pedro, Iker, Ian, Ot i Àlex.

GOLS: 1-0 (20') Carlos. 2-0 (79') Ian.