Dura ensopegada a El Molinón

Crònica vs Real Sporting

Dura derrota de l'Andorra al camp de l'Sporting, en un partit en el qual els locals han sabut castigar tots i cada un dels errors tricolors. De fet, fins al 2-0 el partit no ha estat tan desigual i els d'Eder Sarabia han aconseguit dur-lo al seu terreny en alguns trams, però el gol d'Izquierdoz, en una falta lateral, ha deixat molt tocat l'Andorra, que ja no s'ha refet i ha acabat encaixant dues dianes més a les acaballes. La primera part a El Molinón es fàcil de resumir: ha estat superior l’Sporting cada cop que el partit s’ha esbojarrat i s’ha trobat còmode l’Andorra quan ha aconseguit baixar el ritme i acumular possessions llargues. El problema és que els asturians no han perdonat en la primera que han tingut: després d’una gran jugada del lateral Cote, Djuka, de primeres, ha enviat la pilota al fons de la xarxa (23’).

Els tricolors no s’han deixat intimidar pel gol local i han començat a fer-se amb el control del partit gràcies a llargues possessions. Així, el duel ha començat a fer baixada cap a la porteria de Mariño. I al 30’, després d’una jugada llarguíssima, Alende ha enviat una passada llarga cap a Jacobo, aquest ha superat el seu marcador amb el control i el seu xut l’ha hagut de desviar el porter local a córner (30’). Un minut després ha replicat Zarfino amb un cop de cap lleugerament desviat, però els d’Eder Sarabia tenien el partit on volien amb un Jacobo cada vegada més còmode quan rebia a la banda esquerra.

Tot i això, l’Sporting creava sensació de perill cada vegada que s’apropava a l’àrea rival i en el darrer minut abans del descans ha estat a punt d’anotar el 2-0. Djuka ha desviat amb el cap un xut des de la frontal i Lizoain, rectificant en el darrer moment, ha tret una magnífica ma per desviar la pilota a córner. A la represa, els tricolors, avui de turquesa, han sortit amb la intenció de controlar el partit a través de la pilota i ho han aconseguit en els primers minuts de la represa, però l'Sporting s'ha mostrat letal en els metres finals. Djuka ja ha amenaçat al 55' després d'una centrada de Guille Rosas i, uns minuts més tard, Izquierdoz ha fet el segon en imposar-se a la defensa visitant en una falta lateral. Just abans, l'Andorra l'havia tingut amb una centrada d'Hector que no ha sabut rematar Carlos, però a partir del 2-0 els d'Eder Sarabia han desaparegut i l'Sporting ho ha aprofitat per fer mal. Al 72', Djuka ha fet el tercer i just abans d'entrar en el temps afegit, Aitor el 4-0. En el darrer minut, Alti ha anotat el gol de l'honor després de tallar una mala passada rival.