Dues victòries i un empat per la Base Tricolor

CADET

L'equip cadet, que ja encadena sis jornades sumant de tres en tres, certifica la bona dinàmica imposant-se per 1 a 2 al CF Pardinyes.

Els tricolors, tot i no disputar el millor joc, van ser capaços de controlar el partit amb una defensa molt ordenada. L'ocasió més clara de gol la va tenir Gino al minut 23 quan va estavellar la pilota al pal. Amb les taules al lluminós, s'arribava a la mitja part sense gols.

A la represa, l'equip tricolor va saltar més motivat i va començar a crear perill, posant entre les cordes al Pardinyes. Finalment, al minut 55, després d'una brillant jugada de Mathias, arribava el primer gol de la mà d'Enric Obiols. Amb el marcador a favor, l'Andorra començava a gaudir del partit i 10 minuts després Gino feia el segon amb una assistència de Mathias. Quan falten dos minuts per arribar al final, els locals aprofitaven un córner per fer el que seria l'1 a 2 definitiu en l'única rematada a porta.

JUVENIL

Els juvenils mantenen la curta distància amb el líder després de vèncer per 1 a 4 al CF Bellpuig.

Els de Richard Imbernon van signar un partit plàcid i molt treballat que els va fer endur els tres punts. Els tricolors, molt ordenats, iniciaven el partit amb un domini que es va fer visible al llarg de tot el partit. En la primera mitja hora, el bon joc i el control de la pilota feien que l'Andorra tingués fins a tres ocasions clares de gol. No obstant, no va ser fins al minut 36 quan Pep Aumatell amb un remat de cap enviava la pilota al fons de la xarxa. L'Andorra havia obtingut l'impuls que els calia per fer-se amb el partit i tan sols un minut després, Izan feia el segon.

A la represa, la dinàmica del partit no variava i Ferreira anotava el tercer gol al minut 68. Dos minuts després, Berto, de cap, feia l'últim gol dels tricolors. Els locals, que no van abaixar el cap, van aconseguir veure porteria al minut 84 fent així, el 1 a 4 definitiu.

FILIAL

El filial suma un punt en la seva visita a Bell-Lloc.

Els tricolors, que partien com a favorits, no van ser capaços d'endur-se els tres punts davant l'Athletic Club Bell-Lloc. El camp de terra combinat amb les pluges torrencials de la passada setmana, van impedir als tricolors disputar el seu millor joc. Tot i això, els andorrans van posar-se per davant al minut 14 quan Xavi Andorrà, transformava el penal. S'arribava al descans amb avantatge visitant.

A la represa, es va veure la pitjor cara dels tricolors, que no acabaven de sentir-se còmodes amb el camp, i no aconseguien crear perill. Així doncs, els locals aprofitaven el baix moment dels andorrans i Roger Fajardo feia l'empat al minut 74. L'Andorra responia al gol, en qüestió de deu minuts, els visitants generaven fins a 5 ocasions clares de gol però sense fortuna.

Carlos Sánchez es mostrava optimista, i tot i no estar content amb el resultat, apunta que l'equip no ha deixat de sumar.