Dues victòries d'una tacada per al Juvenil

El Juvenil necessitava com aigua de maig una victòria després de dues ensopegades consecutives en aquest inici d'any i la va aconseguir per partida doble: dissabte va superar el Cervera en el partit corresponent a la jornada del cap de setmana, i diumenge va repetir triomf en la visita al camp del Guissona, en un duel que tenia ajornat.

Davant el Cervera, els de Richard Invernón no van fer un bon partit, però tot i això es van mostrar molt efectius a l'àrea rival, un fet que els hi va ser suficient per lligar el triomf. Tant és així, que en la primera arribada, Unai va obrir la llauna just al primer minut de joc en anticipar-se a la defensa rival després d'una centrada de Gino. Poc després, però, al 4', els de la Segarra van igualar de nou el partit.

En la bogeria dels primers minuts, Èric va tornar a avançar el conjunt tricolor després d'una bona diagonal des de la banda dreta, però ni altre cop per davant en el marcador, el Juvenil va aconseguir asserenar-se. Imprecís en la passada i sense aconseguir imposar el seu ritme, el duel va seguir obert i això va permetre als visitants tornar a empatar el partit amb un gol abans d'arribar a la mitja hora de joc.

Per sort, el descans li va provar a l'Andorra, que es va trobar ràpidament a la represa amb el 3-2, un golàs obra de Nico Pauls llançant-se en planxa des del segon pal per rematar un servei de cantonada. A part de bonica, la diana va revitalitzar el conjunt local, que a partir d'aquell moment va aconseguir centrar-se i controlar molt més el joc. Així, el mínim avantatge ja no va perillar i, fins i tot, a les acaballes, Rodrigo va sentenciar en aprofitar una bona passada a l'espai d'Hugo.

FC ANDORRA: Josep Maria, Rubén, Rodrigo, Hugo, Alejandro, Gino, Iker, Nico, Unai, Marcos i Eric; Arnau, Enzo, Tiago, Abel, Marco, Dylan i Enric.

GOLS: 1-0 (1') Unai. 1-1 (4') Cervera. 2-1 (10') Èric. 1-1 (27') Cervera. 3-2 (53') Nico. 4-2 (88') Rodrigo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En el partit ajornat contra el Guissona, la imatge de l'equip va ser ben diferent però amb el mateix resultats. I és que a pesar dels primers minuts, força imprecisos, els tricolors van ser netament superiors al seu rival. De fet, va ser a partir del 0-1 de Rodrigo (13'), en un ràpid contracop, quan el Juvenil va entrar de ple en el partit i es va fer amb el control de la pilota.

Tot i el domini, al descans s'hi va arribar amb 0-1 i l'Andorra, tot i tenir ocasions, no va trobar el premi del segon gol fins al minut 65 quan Nico Pauls va aprofitar un rebuig per enganxar una volea des de la frontal i deixar el partit molt ben encarrilat. Tot i això, en una jugada aïllada, els locals van aprofitar un malentès defensiu per retallar distàncies.

Lluny de posar-se nerviós, el conjunt tricolor va seguir buscant la porteria rival. Tiago va veure com li anul·laven el que hauria estat el gol de la tranquil·litat, però finalment, ja a les acaballes, Enzo es va plantar davant el porter després d'una bona jugada per la banda dreta i va sentenciar.

FC ANDORRA: Arnau, Marco, Rodrigo, Gino, Marcos, Hugo, Iker, Abel, Nico, Unai i Dylan; Josep Maria, Alejandro, Tiago, Èric i Enzo.

GOLS: 0-1 (13') Rodrigo. 0-2 (65') Nico. 1-2 (70') Guissona. 1-3 (90') Enzo.