Difícil d'explicar

L'Andorra ha vist com se li escapava un punt en un duel amb un final boig. Els tricolors han fet un mal partit, però tot i això, havien aconseguit capgirar el 3-1 en contra amb dos gols en el temps afegit... però quan semblava que salvarien un punt de la seva visita a Anduva, una gran acció del local Carlos Martín ha deixat els d'Eder Sarabia amb un pam de nas.

El Mirandés ha sortit més endollat i ha passat per sobre l'Andorra en els primers compassos del matx. Al minut 4, Nico Ratti ha tret una ma salvadora després d'una gran jugada individual de Gabri Martínez, i els rojillos han freqüentat l'àrea rival gràcies a una excel·lent pressió en la sortida de la pilota tricolor. Però curiosament quan els d'Eder Sarabia han aconseguit començar a trobar espais a l'esquena de la línia de pressió local (Manu Nieto ha tingut una bona ocasió al minut 25) ha arribat el gol del Mirandés. En un ràpid contracop, Gabri Martínez, un autèntic corcó per la defensa, ha obert la llauna (32').

D'aquí fins al descans, el duel no ha canviat gaire, amb un Andorra que seguia incòmode i que ha vist com el duel se li posava costa amunt al minut 44 quan un xut de Carlos Martín ha tocat la cama d'Arroyo i ha deixat sense opcions Nico Ratti. Tot i això, en el temps afegit del primer temps, Migue i Pampín han pogut retallar distàncies amb dues rematades força clares.

Al descans Eder Sarabia ha sacsejat l'equip amb quatre canvis i a la represa l'Andorra ha sortit amb una altra cara. Álvaro Martín ha xutat desviat i, uns minuts després, Álex Calvo no ha pogut fer la rematada després d'una bona maniobra del debutant Scheidler. Per la seva banda, Álvaro Sanz ha estat a punt de castigar una nova pèrdua tricolor en zona perillosa, però, al 68', Alende s'ha inventat una canonada des de més de 30 metres per tornar a situar l'Andorra dins del partit.

Però tot i que estava a un sol gol de l'empat, els d'Eder Sarabia han seguit sense mostrar bones sensacions davant un Mirandés que no patia en excés al darrere. I tot semblava haver quedat sentenciat quan Godoy ha aprofitat un nou error tricolor per superar Nico Ratti amb un xut des de camp propi (88'). Quedava el temps afegit d'un partit que semblava dat i beneït, però l'Andorra ha tirat d'orgull i ha empatat el duel en dues accions de pundonor. Al 91', Iván Gil ha anotat el 3-2 en una gran jugada individual i, dos minuts més tard, Pampín ha posat la punta de la bota per fer l'empat.

Després de fer el més difícil, però, l'Andorra ha deixat escapar un botí que tenia a les mans. En un partit completament embogit, el Mirandés ha sabut aprofitar més bé els espais i, després d'un parell d'ensurts, Carlos Martín s'ha inventat una definició per anotar el 4-3 definitiu.