Derrota justa a Elx

L’Andorra no ha fet un bon partit al Martínez Valero i ha caigut derrotat amb justícia. Tot i això, els tricolors han aconseguit mantenir-se vius fins al minut 89 quan un gol de Borja Garcés ha deixat tocats els jugadors d’Eder Sarabia, que havien resistit com havien pogut des del gol de l’empat de Scheidler.

Els tricolors han sortit amb personalitat intentant tenir la pilota i pressionant alt, però a poc a poc han vist com l’Elche anava guanyant metres i apropant-se amb perill a la porteria de Nico Ratti. Els il·licitans guanyaven els duels individuals i arribaven amb massa facilitat a la porteria tricolor. Així, el porter argentí ha estat providencial en un xut del local Nico, que ho ha provat uns minuts després amb un xut alt. Fins que finalment, al 23’, ha arribat el gol d’Óscar Plano.

L’1-0 no ha fet despertar l’Andorra, si bé Iker Benito ha tingut una bona oportunitat que ha salvat un defensa. A la represa, en canvi, sí que els tricolors han sortit amb una millor cara amb un parell d’internades del mateix Benito. I al 64’, ha arribat l’empat: en la seva primera acció sobre el terreny de joc, Manu Nieto ha combinat molt bé amb Scheidler i el francès no ha perdonat en la rematada final.

Però quan l’Andorra havia fet el més difícil, l’equip ha fet un pas enrere i l’Elche ho ha aprofitat per atacar en tromba. És cert que els locals han deixat espais al darrere, però els d’Eder Sarabia no ho han sabut aprofitar i els últims minuts han estat un atac i gol constant. Un suplici que només ha acabat amb el 2-1 de Borja Garcés, en una segona acció després d’un servei de cantonada.