Skip to main content
CA
Primer Equip

De batalla en batalla fins al final

A falta de nou jornades tot està obert i per decidir. Cada partit serà una batalla d’aquí fins a final de temporada i el duel contra el Costa Brava no serà diferent: retrobar-se amb la victòria a domicili després de dos desplaçaments sense guanyar permetria als tricolors apropar-se una mica més a l’objectiu d’assegurar el play-off d’ascens i posar pressió a l’Albacete en la lluita pel lideratge.

Per sumar els tres punts, l’Andorra haurà de superar un equip que no passa un bon moment, enfonsat des de fa setmanes en la zona de descens. Però si una cosa ha demostrat aquesta lliga és que qualsevol et pot donar un ensurt, i el partit de la primera volta contra els gironins n’és un exemple: “L’empat a casa ens va bé per estar amb les orelles dretes: és veritat que estan a baix, però mai han estat inferiors a cap rival ni clarament superats. A sobre al seu camp a quasi tots els equips els hi ha costat i contra els de dalt han tret bons resultats”, subratllava el tècnic Eder Sarabia, que va voler deixar clar que, al seu parer, els punts no es corresponen amb les sensacions demostrades pel Costa Brava.

“És una lliga en la qual o ho fas molt bé o tens opcions de no guanyar”, afegia el tècnic tricolor en la roda de premsa prèvia, conscient que els seus hauran de mostrar la seva millor versió: “Hem d’estar bé perquè si no som capaços d’atacar bé, de controlar els seus contracops i les seves accions a pilota aturada amb un dels millors llançadors de la lliga no aconseguirem la victòria”.

Per al partit contra el conjunt català, Eder Sarabia torna a tenir la infermeria buida i només té la baixa del central Adri Vilanova, que compleix cicle d’amonestacions.

#SomTricolors