Skip to main content
CA
Primer Equip

Dani Morer també es queda

La direcció esportiva de l’FC Andorra anuncia que Dani Morer seguirà una temporada més a les files del conjunt tricolor. El lateral dret, que va ser la darrera incorporació de l'estiu passat, seguirà cedit a les ordres d'Eder Sarabia després d'arribar amb un nou acord amb el Famalicão, el seu club d'origen.

Dani Morer (Mataró, 05/02/1998) va ser un fix en els esquemes del tècnic aquesta darrera temporada. En total, el jugador català, format a les categories inferiors del Barça, va jugar de 34 partits (33 de lliga i un de copa contra el Celta), 30 d'ells com a titular, convertint-se així en un dels jugadors més utilitzats pel preparador basc.

Amb la renovació de l'acord de cessió, Morer formarà part de l'equip tricolor que debutarà a la divisió de plata del futbol espanyol, una categoria, però, que no serà cap novetat pel defensa. El curs 2017/18 ja va jugar 6 partits a segona divisió amb el Barça B, mentre que també compta amb minuts de joc a la primera divisió de Portugal (7 duels), convertint-se així en un dels futbolistes de la plantilla tricolor amb experiència a la categoria.

Trajectòria: 17/18: Barça B 18/19: Barça B 19/20: Barça B 20/21: Famalicão 21/22: Andorra

#SomTricolors