CA
Base

El Filial torna a sumar els tres punts davant un rival de la zona alta

El Filial segueix disposat a no haver de tornar a mirar cap avall i contra el Ponts va sumar la cinquena victòria en els darrers set partits, la segona consecutiva davant un rival de la zona alta. En aquestes últimes setmanes, els nois de Figo estan mostrant la seva fortalesa com a grup i davant els de la Noguera van fer un partit gairebé excel·lent: de fet, haurien pogut marxar al descans amb el duel gairebé sentenciat.

L’Andorra B va sortir a per totes amenaçant al seu rival ja pràcticament en la primera jugada del matx. Els tricolors es van mostrar molt agressius amb la pilota als peus i també en la pressió i van ofegar el Ponts en els primers 45 minuts. Lacour, per la banda dreta, es va mostrar molt actiu, si bé el 0-1, just abans de complir-se el primer quart d’hora, va arribar després d’una bona maniobra per l’esquerra de Diogo que va obrir la llauna després d’un bon xut (13’).

Domini després del 0-1

Tot i el gol, l’Andorra va seguir collant el seu rival, impulsat, en bona part, per la impagable feina dels seus tres homes al mig del camp. I va tenir opcions per doblar l’avantatge: Miki del Castillo, en un parell d’internades, i sobretot a través d’accions a pilota aturada molt ben servides per Roger. En una d’elles, l’àrbitre va anul·lar el 0-2 de Derrick per una falta prèvia.

Lacour, amb un xut que va salvar molt bé el porter, va poder també ampliar l’avantatge tricolor, mentre que els tricolors van reclamar penal sobre Fran just abans del descans. Per la seva banda, els locals es van apropar només en un parell d’ocasions a la porteria de l’Andorra en tot el primer temps, la més clara molt ben salvada per Gelako.

A la represa, el Ponts va sortir amb una marxa més i el Filial es va veure obligat a fer un pas enrere. Tot i això, els de Luis de Jesús es van seguir mostrant molt sòlids i sense renunciar fer mal en atac. Així, mentre els de la Noguera van intentar igualar el marcador amb un xut que va sortir massa creuat, els del Principat ho van provar amb una rematada de Fran i un xut desviat de Marc. Fins que ja a les acaballes, una transició excel·lentment conduïda per Josep va permetre Hugo fer la sentència a plaer.