Skip to main content
CA
Primer Equip

Crònica: Lleida Esportiu B - FC Andorra

Tres punts d'or.

Els tricolors van marxar fins a Lleida per disputar el partit corresponent a la jornada 26 aplaçada per compromisos de la selecció. Els lleidatans necessitaven sumar per deixar encara més enrere les posicions de descens mentre que els del Principat, que venien de dos empats consecutius, necessitaven una victòria per seguir lluitant per l'ascens.

S'iniciava el partit i l'Andorra, amb un joc més directe que el que demostra habitualment, creava perill sense acabar de finalitzar. D'altra banda els blaus, molt organitzats, frenaven les accions més perilloses de l'Andorra. Els visitants, tot i tenir el control del partit, no van gaudir d'ocasions clares de gol. Moha, el jugador que estava creant més perill, va haver d'abandonar el terreny de joc després de patir una lesió muscular. S'arribava al descans sense gols.

A la represa, els del principat van aconseguir dominar el partit i generar més perill. Després de dues ocasions clares de gol, Ferran Tacón enviava la pilota al fons de la xarxa amb un remat de cap. Els tricolors, encara més animats, volien sentenciar el partit. Durant les següents oportunitats -Adrià Vilanova enviava la pilota al pal i Ferran per sobre la porteria-, finalment Forgas feia el 0 a 2 amb un altre cop de cap.

Així doncs, i sense cap equip amb partits pendents, ja que el Viladecans ja va jugar el seu partit ajornat, l'Andorra es situa tercer a un punt de la promoció i a tres del primer classificat a falta de quatre partits per a que finalitzi la lliga.