El Tremp trenca la bona ratxa del Filial

L'Andorra B no va poder ampliar la seva bona ratxa de resultats en la visita al camp del líder. El Tremp va imposar la lògica de la classificació i va vèncer gràcies a dos gols a l'inici de cada meitat davant els quals el Filial no hi va trobar resposta i va posar fi a quatre jornades sense perdre.

Inici llampec del Tremp

Els pallaresos van sortir a per totes a l'inici del partit i abans del minut 5 van gaudir ja de dues ocasions claríssimes per obrir la llauna. Fins que a la tercera, no van perdonar: després d'una bona combinació per la banda dreta, el local Jordi Durany va anotar l'1-0 amb un xut des de la frontal. Després del gol, el Tremp va baixar el ritme, va renunciar a la pilota i els tricolors van fer un pas endavant. Així, a partir d'aquí, el Filial va fer-se amb el control del partit, tot i que sense trobar la manera d'arribar amb perill a la porteria rival.

A partir del minut 35, però, els de Luis de Jesús es van animar i abans del descans van gaudir de fins a tres oportunitats per tornar la igualada al marcador, la més clara un cop de cap d'Hugo que va salvar el porter trempolí sota pals. L'Andorra B, però, no va saber mantenir l'empenta a la represa, tot i que Lacour va tenir una altra bona ocasió per anotar l'1-1. Però el Tremp va tornar a sortir millor i en el minut 56 va sentenciar en una passada a l'esquena de la defensa que va permetre Miquel batre Gelako en l'u contra u.

Empenta final sense sort

Encara amb molts minuts per endavant, els del Principat ho van intentar amb un joc molt més directe davant un conjunt local que va fer un pas enrere per mirar de protegir l'avantatge. I ho van aconseguir perquè tot i que els tricolors van sovintejar l'àrea rival no van trobar la manera de crear perill i anotar un gol que els hauria fet entrar de nou en el partit.