Crònica: FC Andorra - Unió C.E. Cambrils

El FC Andorra aconsegueix tres punts d'or.

Els de Gabri Garcia s'enfrontaven a la Unió C.E. Cambrils, equip situat en zona de descens. Els tricolors sabien que el Manresa, fins llavors líder, havia empatat i necessitaven sumar tres punts per situar-se en posicions de promoció.

S'iniciava el partit i l'Andorra no acabava d'estar còmode. Només havien passat 9 minuts i els de Cambrils van aprofitar una errada de la defensa per avançar-se en el marcador. Poc després, els visitants van tenir una altra ocasió clara de gol però Ratti salvava als tricolors d'encaixar el segon. Havia passat un quart d'hora i els del Principat reaccionaven. Van començar a tenir el control del partit posant entre les cordes al Cambrils, que es veia sobrepassat amb les nombroses ocasions de gol que generava l'Andorra. Martínez ho provava sense sort, remats dins de l'àrea on Forgas no aconseguia enviar la pilota al fons de la xarxa. Finalment, al minut 31, Ludo aconseguia empatar el partit després d'una centrada de Cervós. Gairebé al 40, Riverola va haver de ser substituït per Marc Pujol després d'unes molèsties al genoll. Tot i el contratemps, l'Andorra seguia intentant capgirar el marcador, amb un  Ruben Bover que ho intentava amb un xut des de dins de l'àrea però la defensa rival treia la pilota de sota la porteria.

A la represa, semblava que es repetiria el guió de la primera meitat. En els primers cinc minuts, els de Cambrils van aproximar-se, però l'Andorra havia sortit concentrat i disposat a emportar-se els tres punts. Al 53 Forgas veia porteria després d'una centrada de Ruben. Poc després, altre cop Forgas, feia el 3 a 1 definitiu que ha permès als tricolors ocupar la segona posició. El proper cap de setmana, el FC Andorra visitarà el camp del Borges Blanques C.F.A. , rival que es troba lluitant per la permanència.