Skip to main content
CA
Base

Dos gols a les acaballes condemnen el Filial

El Filial va sumar la segona derrota consecutiva en un altre desplaçament complicat. En un terreny de joc de reduïdes dimensions i en força mal estat, els tricolors van fer un partit prou seriós donades les circumstàncies, però van acabar sucumbint a causa de dues dianes a les acaballes, la primera en un penal molt rigorós.

Tenint en compte la situació, l'Andorra B va sortir al camp amb la intenció que passessin ben poques coses. Ben plantat sobre el terreny de joc, els tricolors intentaven crear perill en ràpides transicions de Roger i alguna pilota penjada a l'àrea, tot i que sense gaire èxit. Per la seva banda, el Bellcairenc ho provava també amb joc directe, però el Filial tenia el partit ben controlat. Només en un servei de banda pentinat al segon pal, els local van aconseguir crear perill, però Gelako va salvar bé la rematada.

Lluita i disputa

A la represa el partit no va canviar gaire. Molta pilota llarga, molta disputa i molta segona jugada, però d'aproximacions perilloses a les àrees ben poques. Així doncs, tot semblava que es podria decidir per petits detalls i així va ser. Ja al minut 81, l'àrbitre va xiular penal per unes mans involuntàries de Rui i, des dels onze metres, el Bellcairenc no va fallar.

Inevitablement, aquí, el partit es va obrir, sobretot quan els locals es van quedar amb un jugador menys tot just uns minuts després. Amb superioritat numèrica i per darrere en el marcador, l'Andorra es va llençar en la recerca del gol de l'empat, però la tensió va marcar els últims compassos del matx i els tricolors no van trobar la manera d'apropar-se amb perill a la porteria rival. I amb l'equip buscant el gol, els locals van trobar la sentència en una falta penjada a l'àrea en el temps de descompte.

#SomTricolors