CA
Base

Un gol al tram final condemna el Filial

L'Andorra B no va poder posar fi a la petita mala ratxa de resultats i va caure en la visita de l'Angulària en un partit ple d'alternances en el marcador. El Filial es va avançar en el primer tremps, però amb un gol just abans del descans i un només començar la segona part, els visitants van capgirar el resultat. Amb l'1-2, els tricolors van tornar a empatar el duel i van tenir ocasions de sobres per endur-se el triomf, però un gol de falta en el temps afegit va deixar els de Figo amb les mans buides.

L'Andorra va sortir dominador davant un rival que li va cedir la iniciativa i la pilota i que esperava ben ordenat al seu propi camp. Així, els tricolors van haver de tenir paciència i van buscar el seu moment per fer mal. I després d'un parell d'arribades més o menys clares, el Filial va trobar el premi en una passada llarga a Josep que va acabar transformant Luke amb un xut creuat (33').

El Filial perdona i ho acaba pagant

Després del gol, els del Principat es van animar encara més i haurien pogut sentenciar el duel abans del descans. Josep, amb tot a favor, no va rematar una bona centrada des de la banda dreta i, poc després, Diogo va enviar per sobre el travesser un xut des de l'àrea petita. I qui ho perdona ho acaba pagant i així va ser perquè en la darrera jugada del primer temps, una falta lateral que es va anar enverinant es va convertir en l'1-1.

A la represa, els visitants van acabar de capgirar el marcador després de servir una falta ràpidament i agafar la defensa tricolor descol·locada, tot i que l'Andorra no va trigar gaire en reaccionar i Isaac, llençant-se en planxa, va finalitzar una bona centrada de Miki del Castillo al fons de la xarxa. A partir d'aquí, el duel es va calmar, si bé van ser els locals qui més a prop van estar del gol en la darrera mitja hora de joc.

L'entrada de Fran va revitalitzar l'atac tricolor, mentre que Lacour va tenir la millor ocasió per fer el 3-2 en un u contra u que va salvar molt bé el porter. Però ja en el temps afegit, i quan tot semblava que es resoldria amb repartiment de punts, una falta a la frontal la va transformar magistralment el visitant Brian per deixar el Filial sense punts.