L'Eibar frena l'Andorra

L'Andorra no ha pogut seguir ampliant la ratxa de victòries i ha caigut en la visita de l'Eibar a l'Estadi Nacional. Els de Ferran Costa, que s'estrenava al Principat, han sabut resistir el domini visitant en el primer temps, però quan millor estaven han rebut dues patacades de les quals no s'han pogut refer.

L'inici de l'Eibar ha estat fulminant i en els primers cinc minuts ha fregat el gol en dues accions molt perillosa. La primera, una falta lateral servida per Matheus que s'ha enverinat i ha topat amb el travesser, i uns minuts més tard, en un xut de Corpas que ha enviat Nico Ratti a córner. Al 13', un xut de Molina l'ha salvat un defensa visitant i a partir d'aquí, l'equip tricolor ha aconseguit asserenar el joc i calmar l'impetu dels visitants. Just abans de la mitja hora, Alenda ha rematat fluix amb el cap i en aquella acció s'ha lesionat, i en la darrera acció del primer temps, la rematada de Pampín no ha trobat porteria.

Dos cops quan menys ho mereixíem

A la represa, només servir de centre Karrikaburu ha tingut l'oportunitat més clara dels locals, però el seu xut l'ha desviat un defensa a córner. L'Andorra semblava que havia començat fort, però en una falta d'entesa al mig del camp, els bascos han aprofitat l'avinentesa per obrir la llauna per mitjà de Bautista (52').

El gol ha fet mal a l'Andorra, si bé l'Eibar ha fet un pas enrere i no s'ha mostrat gaire perillós al contracop. Fins que al minut 69, una acció que podria haver canviat el rumb del matx a favor dels tricolors s'ha acabat convertint en la sentència. Álex Calvo ha fet una bona jugada individual i l'àrbitre ha assenyalat penal després que l'extrem caigués a terra, però a instàncies del VAR ha acabat rectificant la seva decisió... i en la jugada immediatament posterior, en una passada llarga del porter Luca Zidane, Bautista ha recollit una pentinada per superar Ratti i fer el 0-2 definitiu.