Skip to main content
CA
Primer Equip

Amb tota la plantilla a Olot, més sis juvenils

Tots els futbolistes del FC Andorra, fins i tot els lesionats, viatjaran demà a Olot per la final de la Copa Catalunya. Tot i això, la proximitat amb el darrer partit de lliga, disputat tot just ahir a la nit, obligarà a donar descans a tots els jugadors que van jugar més minuts contra l'Amorebieta, motiu pel qual sis juvenils del Nàstic Manresa completaran la convocatòria.

Sense descans

Menys de 48 hores després d'acabar el partit de lliga, l'Andorra haurà de jugar la final de la Copa Catalunya, un fet que ha alterat els plans d'una convocatòria convencional. Per això, des d'aquest matí ja s'han entrenat sota les ordres d'Eder Sarabia els defenses Roger Alcalà, Marc Fe i Iván Rodríguez i els atacants Rawdy, Bilal i Roger Coll, tots ells del Juvenil A del Nàstic Manresa, equip que, per cert, es troba a un pas d'aconseguir l'ascens a la màxima categoria. Tots ells entraran en la convocatòria de la final de la Copa Catalunya, unint-se als jugadors que van disputar menys minuts en el darrer partit.

Per la seva banda, els titulars contra l'Amorebieta s'entrenaran demà al migdia a les instal·lacions de Royal Verd, a les Preses, mentre que els lesionats ho faran al matí a l'Estadi Comunal. Tots ells, però, seran després presents al municipal d'Olot per seguir la final, un partit que podria permetre a l'Andorra alçar-se amb el seu tercer trofeu de la competició.

#SomTricolors